tisdag 3 november 2009

Här kommer E & E...

Kära läsare, vill först börja med att be er scrolla ner till sista bilden haha för det är nämligen egentligen den första!! Annars blir det fel :) Så vi syns där nere, ok?

Skål!!
En himla oordning i detta inlägget! :)


Här är vi visst igen, i början av kvällen.Spända,glada och förväntansfulla för vad som ska hända under natten.... Haha!
Som sagt är vi ju inte direkt vana att göra annat än jobba,sova,äta,gå promenader och handla mat här så detta var VÄLDIGT KUL som omväxling! :) Hoppas på en festhelg till innan vi lämnar Lofoten, får se vad schemat visar...
Marängsviss till efterrätt. Större delen av dagen spendera vi i varsin soffa ätandes, såg på film gjorde vi med! Mysigt!
Japp,det var väl det hela :) På söndagen var det Emelies födelsedag så jag sjöng för henne (ganska många gånger, började redan på lördags kvällen....) och sen gjorde vi Varm smörgås tårta till frukost/lunch. Mums!
Men här har jag vaknat igen :) Hade ett väldigt trevligt avslut på kvällen med, pizza & "nachspiel" (= norsk efterfest)!
Jag blev lite trött, är inte van att shotta....
Mojitosarna var faktiskt inte så goda som de ser ut, tur att vi hade tequila och skölja ner dem med...
Sedan bar det av till Thon hotell, där fanns det både tequila,Mojitos och stort dansgolv så vi kände oss hemma ganska snabbt :)
Från vänster :Emily,Emelie,Catrine,
Markus,Kajsa,Kitt,Kitts sambo och Catrines man.

Sen kom även Catrine plus man och Kajsa!
Spelade lite kort och ja vi hade med vattenfall... Usch!
Skål och vi försökte få till en bra bild på alla!
Emelie,Markus,Kitt och Kitts sambo
Sen kom gästerna !
Markus & Kitt


Såhär uppklädda och iordningfixade som vi är på dessa bilder är en väldigt sällsynt syn häruppe i norr. Outfitsen brukar till 99,9 % bestå av jobbarkläder och mysbyxor! Hett vill jag lova :)
Lite tilltugg

Lite pose-ing framför spegeln i badrummet även här i Norge!
Innan våra gäster kom hade vi lite för-förfest för oss själva, koseligt ;) Vi hade gjort det riktigt fint med ljus och städat och allt!

Denna bild hamnade visst med på fel plats, detta är i slutet av kvällen...Efter bla tequila, därav mina något simmiga och rosa ögon!
Så,nu ska jag börja berätta (mest i bilder) om våran utekväll i Svolvaer
lördagen den 24/10- 2009 !

Inga kommentarer: